måndag 23 juli 2012

Avund

Kan inte förstå hur någon kan bli intresserad av mig. Nu mår jag ganska dåligt. Jag är ledsen, ältar känner mig värdelös och misslyckad. Förstår inte varför det blev så här. Varför mitt liv bara blev så tja meningslöst. Jag försöker tänka positivt men det är jättesvårt. Jag tror att det är fel på medicinen eller så behöver jag prata med någon snart. Kan inte gå runt och må såhär.

Jag jobbar hela dagen. Jag känner mig dödstrött och har svårt att hålla ögonen uppe. Det känns som att alla andra lever fantastiska liv. De reser, har respektive, studerar, jobbar med något roligt, festar osv. Jag är inte den avundsjuka typen egentligen men visst blir jag avis på det som har toppenliv som det går bra för osv. Men jag får väl försöka förändra mitt liv till det bättre. Börja med att gå ner i vikt så blir jag gladare.

1 kommentar:

  1. Det är lätt att halka in i negativa spiraler och man upplever det som omöjligt att bryta sig ur den onda cirkeln. Har man en sjukdom är det inte enkelt att hantera detta. Hoppas du kan få bra experthjälp. Du kanske kan få lite energi av att göra något du tycker är roligt.

    Idag är det mycket fokus och krav på att man ska vara "lyckad" osv. men många har en fasad och långt ifrån alla lever så som man tror. Det är så mycket yta. Du skriver däremot på ett äkta och ärligt sätt. Vem vet - du kanske blir författare framöver?!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.