söndag 22 juli 2012

Drömmar

Jag försöker skärpa mig när det kommer till maten. Igår sa en kollega att hon tyckte att det var imponerande att jag klarade att jobba med min stora kroppshydda och jag blev väl lite ledsen när hon sa så även om hon inte menade nåt illa. Men jag är ju stor som ett hus. Det går inte att förneka men jag har lite självkänsla så jag tänker göra något åt detta. Måste sluta äta så mycket bröd som jag gör för att ta ett exempel.

Sov ganska bra inatt. Gick nu på morgonen på ett tomt södermalm. Vi har en dam på jobbet som har extremt höga vårdbehov och det tar på krafterna. Men jag är som sagt glad att jag har en sysselsättning och att det ger pengar dessutom. Jag ska be om löneförhöjning när cheferna är tillbaka från semester. Jag tjänar 105 kr nu i timmen plus alla tillägg ob och helg etc. Jag ska begära 115. Kanske slutar med att jag får 110. Men jag ska stå på mig. Jag har faktiskt jobbat på det vårdföretaget i två år och varit oumbärlig.

Jag drömmer om att regissera en kortfilm som jag har kommit på idén till alldeles själv. Så drömmer jag om att skriva ett bokmanus. Jag har en idé till det med. Få se vad som händer med det sen. Men jag vill med detta poängtera att det är viktigt att man har drömmar och att man ägnar lite tid på dagen åt det som man tycker om att göra. För det känns ju skönt. Då står man ut med såna sysslor man tycker är mindre roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.