onsdag 30 april 2014

Flöde

Igår gjorde jag IQ testet och det gick sådär. Jag hann inte svara på de två sista frågorna. Tror inte jag får så högt score tyvärr. Jag har nu skrivit 8,5 sida på boken. Det är som sagt mycket sex ja en del rent pornografiska inslag faktiskt. Sex sells som det heter. Kanske blir en storsäljare. Vem vet!

Hon som skrev Fifty Shades of Grey är väl mångmiljonär vid det här laget. Men man ska aldrig göra något enbart för pengarnas skull. Utan för att man tycker att det är roligt och givande. Historien är ganska så mörk och svart. Det är mycket ångest mellan raderna. Jag har kommit på en karaktär som heter Jean-Pierre. Han skapades nästan enbart för att jag så gärna ville ha med det namnet.

Jag behöver egentligen inte anstränga mig så mycket när jag sätter mig ned för att skriva. Det bara kommer till mig på ett naturligt sätt. Jag tror att det är mycket tack vare den här bloggen som jag har fått in ett bra flöde när jag skriver. Jag har ju skrivit nästan varje dag i 8 års tid och det är klart att det ger resultat som med all annan träning. Skriver man några sidor om dagen så utvecklar man strax ett eget språk och en egen stil.

Jag måste städa idag. Det är stökigt i vanlig ordning,

En gång när jag var 17 så var jag på väg hem från krogen. Då hör jag någon ropa på mig från andra sidan gatan. Kan inte du följa med mig hem? Jag tittade upp och såg en kille som såg bra ut men jag sa nej och gick vidare. Man kanske skulle ha följt med fler främlingar hem.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.