onsdag 2 april 2014

Mitt i veckan

Nu har jag en säng. Äntligen kan jag sova gott om natten! Jag köpte den på Blocket och de kom hem till mig med den. Totalt kostade det 1500 kr som var ett bra pris för en fräsch säng och de även körde hit den och bar upp den för det priset. Viktigt att man kan sova bra. Man tillbringar ju så mycket tid sovandes.

Idag ska jag på viktväktarmöte och jag tror att jag har gått ner lite. Kanske ett kilo sen förra veckan. Jag följer inte programmet till punkt och pricka men jag har blivit mer medveten om vad jag stoppar i mig sen har på de stora hela min aptit minskat. Förra gången var det ingen lektion för konsulenten att fått ett tråkigt besked och var tvungen att åka hem. En känner att en blir lite hjärntvättad på de där mötena. På ett bra sätt så det är viktigt att gå dit!

Min vinylsamling blir större och större. Nu är jag uppe i 200 skivor ungefär. Tror hela samlingen är värd ganska mycket pengar. Om jag skulle gå bort hastigt och lustigt så får nån ärva den. Vem vet jag inte nu. Men någon som kanske mer är intresserad av musiken än av pengarna man kan få för den. Jag brukar tänka ganska ofta på att allt inte varar för evigt och att livet har ett slut. Tror jag kommer bli ca 70 år gammal. Ja då har jag ju halva livet kvar! Undrar förresten om man får stå till svars för allt man har gjort i livet när man är död. Vi vet ju inte vad som ligger bakom! Var man kommer efter färden över floden Styx etcetera. Men jag skulle bli jävligt besviken om min sorti ur livet blir som man har sett på film. Att man förlorar i schack mot liemannen. Nä jag vill bli överraskad!

Var och fikade med en kompis som är höggravid. Det var trevligt. Jag kan känna att jag själv längtar lite efter ett eget barn. Eller två.

1 kommentar:

  1. Grattis till sängen, det är guld värt att ha en riktig och bra säng. Jag sov på en skumgummimadrass på bara golvet i flera år efter att jag flyttat tillbaka till min lägenhet från mamma i Avesta, det var vidrigt. Hoppas att din "nya" säng håller i många år och är skön. :-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.