torsdag 17 april 2014

Minnen

Igår var jag hos gynekologen och det var inget fel på mig. Jag sökte för urinbesvär så nu ska jag få tabletter mot trängningar. Samt piller mot kraftig menstruation.

Det är skärtorsdag idag och jag minns när man var liten och klädde ut sig till påskkärring. Om jag hade en lycklig barndom? Ja skulle jag vilja säga. Den tog abrupt slut när jag var 13 år i och med min mammas självmord. Men dessförinnan var det väl bra över lag och jag har många ljusa minnen från då jag var barn. Jag var ofta glad. Jag hade kompisar. Jag gillade att rida och att rita och måla och spela fotboll. Min mamma försökte ta sitt liv några gånger då jag var 6-7 år. Jag hittade henne då hon tagit tabletter en gång. Det är så klart jobbigt att tänka på. Men jag minns henne även då hon mådde bra. Jag är inte självmordstypen. Jag har aldrig försökt att ta mitt liv och det skulle jag aldrig få för mig att göra heller. Men det är klart att jag har perioder då jag mår väldigt dåligt ibland. Men det blir lättare att hantera dessa perioder. Alla människor är ju med om något hemskt i livet och jag kommer säkert att vara med om fler hemska saker. Men jag har blivit så stark att jag kan stå pall för det mesta.

På tv igår gick ett program om Trustor härvan. Några killar som köpte upp ett Investor bolag och betalde för det med bolagets egna pengar. Dessutom satte det sprätt på hundratals miljoner genom att bland annat åka till Saint Tropez och leva rövare. De tog in några tjejer i såna lyxbutiker så vick de köpa vad de ville. Det är en ganska spännande historia som skulle kunna bli spelfilm.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.