söndag 13 april 2014

Glömskan

När jag var på Ica idag så stod det en kille i entrén med två kassar fullproppade med pantflaskor och han glodde på mig. När jag gått ut märkte jag att han följde efter och sen kom han fram och frågade om jag varit på Hagsätra psykiatri vilket jag var för över 3 år sedan. Han sa att jag hade bjudit honom på vatten på mitt rum och kallat honom för "min prins" något jag inte har nåt som helst minne utav. Vad pinsamt!


Jag och pappa var på Marie Laveau idag och jag åt fish n chips. Drack apple crumble som är milkshake med kaksmulor i. Jättegott men verkligen inte nyttigt. Nu funderar jag på att börja med
 5: 2 metoden. Ja många känner mig lite vid det här laget och vet hur jag har svårt att hålla dieter. Men trots att jag åt både hamburgare och pizza förra veckan så har jag gått ner ett kilo. Tror de beror på att jag inte dricker lika mycket av de kaloririka dryckerna som juice och mjölk. Det står i Fass att litium ofta ger viktuppgång efter en tid. Skönt att jag blivit av med den medicinen.


Jag mår som sagt bra. Klart att välbefinnandet inte är statiskt och man har ju fortfarande dåliga dagar. Men på det stora hela mår jag mycket bättre än förut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.