måndag 14 april 2014

IQ

Har anmält mig till att göra Mensas IQ test imorgon. Jag gjorde provtestet på nätet men var inte så koncentrerad. Då fick jag medelvärde. Ska bli kul att se vad jag får på det övervakade testet. Mobba mig inte om jag får IQ fiskmås. Grejen är ju logiskt tänkande. Sen är det på tid också. Jag tror på att ta det alternativ som man först tror på. Det brukar vara rätt.  Det är bara ett par procent av befolkningen tydligen som är så smarta att de har alla rätt. Tror inte att jag tillhör eliten tyvärr även om jag skulle vilja.

Såg en skräckfilm igår. Insidious. Det handlade om astralresor. Om ett litet barn som hamnade i koma för att hans astralkropp var i en dimension som kallades Further där tid och rum inte existerade. Det var någon läskig demon som försökte ta över hans fysiska kropp. Ja den var otäck och ganska bra.

Rensade ut skafferiet och kylskåpet med boendestödjaren. Känner mig lite småförkyld. Ute grönskar det. Linda min syster kommer över på middag. Jag var i Söderhallarna och köpte oxfilé som de bankade ut så att man kan servera Carpaccio. Jag ska även göra pasta med blåmusslor några hjärtmusslor hittade jag inga någonstans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.