torsdag 24 april 2014

Sweettoth

Jag såg Krigaren. En tysk film igår om en kvinnlig nynazist som genomgår en intressant karakärsutveckling. Den var riktigt bra! Kan jag rekommendera för alla att se.


Jag ska till tandläkaren nu och har lite ångest. Jag åt plockgodis igår när jag kollade på filmen. Hörde av mig till en gammal vän på Facebook men fick inget svar. Jag såg ju att hon hade läst och jag tycker det är märkligt att hon inte svarar. Vad är det med folk egentligen? Varför gömmer de sig? Varför känner man sig negligerad?


Har skaffat periodtracker som jag tycker att alla kvinnor i menstruationsålder  ska skaffa sig. Då har man koll på när man har mens och när man är fertil och så kan man dessutom skriva ner när man har haft sex så man har lite koll. Det är bra.


Hörde att videobutiken Casablanca ska stänga. Tycker jag är synd. Streamar alla film nu eller vad är det frågan om?


Pratade med en snubbe på nätet som ville bjuda mig på krogen men jag vet inte. Känner mig inte så peppad. Han verkade inte bara vara ute efter sex vilket är ovanligt. Tycker de flesta bara söker nån för att tömma och glömma. Vad är det med folk att det ska ha nån för att enbart runka i deras kropp? Kan man ju istället låta en polare suga av en eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.