tisdag 15 april 2014

Testa

Nu har jag gjort en massa IQ test. Som sämst fick jag 89 och som bäst 123. På frågan om någon skulle vilja veta om jag anser att jag är smartare än de flesta människor skulle jag svara nej. Vilket nog är det smartaste svaret.  Men jag tycker ändå att jag är rätt så begåvad och intelligent ändå och behöver inte göra något test för att bevisa det. Jag ska göra testet ikväll mest för att det är roligt! Enligt uppgift ligger de flesta runt 100 i IQ värde. Jag hoppas att jag kommer över den siffran i varje fall. Men en del av de där testerna man kunde göra på  nätet var inte riktigt seriösa. Jag tror dessutom att många som är intelligenta kanske får låg poäng på ett sånt test pga av miljoner anledningar som nervositet t ex. Sen kom jag ihåg en gammal Big Brother deltagare som sa att hon var med i Mensa men hon trodde samtidigt att Nelson Mandela kom från USA så det är väl relativt det där med att ha huvudet på skaft.

Igår såg jag en liten film om en kille som var amerikan och utbytesstudent i Shanghai. Jag tycker ni ska se den. Han går med på att mot betalning vidarförmedla information om USAs regering. Eller han ger ingen info men han åker fast ändå för att han är i maskopi med en annan regim. Den var gripande.


Är nu på bibblan igen och ska hitta relevant litteratur till uppsatsen. Jag tror att det här blir det sista jag skriver inom filmvetenskap. Jag är helt enkelt för oengagerad inom ämnet för att få ut nåt av det i längden. Vill göra  något annat! Hoppas jag får ett intressant jobb i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.