tisdag 29 april 2014

Kreativ

Nu har jag skrivit ca 5,5 sidor på boken. Det är många som dör och det är mycket sex. Jag tänkte skriva 4,5  halv sida till idag. Jag jobbar som så att jag har dokumentet uppe hela tiden. Sen lyssnar jag lite på musik och surfar lite på nätet och när andan faller på skriver jag några rader. Tror starkt på att det är något som händer när en kreativ människa sitter framför ett tomt dokument eller en vit målarduk för den delen. Vissa vet ju precis vad som ska hända för att de har tänkt ut hela handlingen i förväg men jag gör inte så jag låter det komma till mig lite hipp som happ. Skriver man ett bokmanus på 300 A4 s blir det ju kanske 75 fler sidor i en tryckt bok. Jag gör ytterst lite research. Jag tycker att det är ganska så ointressant att allt ska stämma in i minsta detalj med verkligheten. Dock måste jag göra lite efterforskning på skjutvapen. Men det kan man nog kolla upp på nätet.

Jag hade ett tårtfat på fot som jag tyvärr råkade tappa i golvet så att de gick i tusen bitar. Nu måste jag köpa en ny. Men jag såg att de hade fina på Lagerhaus.

Pappa ska bjuda på lunch. Jag ska även göra det där IQ testet idag vid 17 tiden. Det ska bli spännande och jag är taggad.

Tror inte man behöver ha upplevt allt som man skriver om. Den andra huvudkaraktären är gift och det har jag själv aldrig varit men jag har väl en bild av hur det ska vara. Eller hur det kan var om det är ett olyckligt äktenskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.