fredag 18 april 2014

Denna fredag

Igår kollade jag på film. Would you rather såg jag. Den handlar om en tjej vars bror är svårt sjuk och hon har inga pengar för att bekosta hans vård och då går hon med på att ställa upp på en tävling som ordnas av en miljardär. Miljardären visar sig vara sadist och hans tävling går ut på att man får välja mellan två alternativ t ex slå sin ena medtävlande med en afrikansk piskstav eller hugga en annan deltagare med en ispik i låret. Den var helt okej som film hade väl sina brister men det var en sån film i samma anda som Saw och Hostel. Ska inte spoila handlingen men slutet var inte helt överraskande.

Idag är det Långfredagen och dagen då Jesus mördades av människorna och han hänger på korset för våra synders skull. Livet är väldigt kort och man larmar och gör sig till på livets estrad. Jag kan ibland känna mig som en dålig skådespelare som håller en haltande monolog när jag skriver blogg eller ska förklara för någon hur jag känner. Under mina genomlevda dagar kommer jag göra många fel och misstag men det får jag väl gå igenom när jag är död. Fast ibland kan ett litet ord som förlåt göra stor skillnad.

Ska väl städa lite samt diska. Jag är ganska bra på att stöka till och inte direkt en vän av ordning. Men jag känner mig lugnare då det är snyggt och prydligt runtomkring mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.