fredag 25 april 2014

Give and take

Idag är en sådan fix dag. Måste ringa lite samtal, städa och så har jag lite serious shopping to do. Jag måste köpa lite städgrejer. Rengöringsmedel och skrubbsvampar. Tänkte kanske göra som ett litet spa och rengöra hela kroppen också. Jag mår bra nu och jag prioriterar att ta hand om mig själv på bästa sätt.

Igår kollade jag på Sex and the city. Det var dubbelavsnitt på Tv3. Miranda dejtar en polis som hon träffade då Carrie blev rånad på sina smycken, väska och skor. Polisen är mycket snygg och Miranda känner att de inte spelar i samma liga. Jag har väl också känt så nån gång. Ibland har man ju haft sex med någon som inte varit så attraktiv heller för att jag vet inte man kanske ville vara snäll. En gång för 14 år sedan träffade jag en kille som var supersnygg och sexig. Då kände jag mig lite igen mig i Mirandas dilemma. Undrar vad han gör i detta nu? Jag såg bilder på honom på Facebook och hans attraktionskraft verkade inte ha avtagit ett dugg. På bilderna var hans tjej med och hon såg helt förhäxad ut av honom. Jag förstår henne. Lucky her!

Den närmaste framtiden tänkte jag tillbringa utomhus så mycket som möjligt för jag tror det är bra för mig. Jag ska gå till bolaget och köpa lite öl till festen också. Tror att jag är all set vad gäller alkohol sen. Jag har sju flaskor vin och en liten bag in box vitt vin och whiskey två sorter både irish och bourbon samt tequila en flaska bubbel och en champagne. Om jag känner gästerna som ska komma rätt s kommer allt ta slut i ett nafs. Det brukar vara så när det är gratis. Jag är givmild och generös med att dela med mig av det jag har. Ibland kan jag känna mig lite bitter när jag inte får något tillbaka. Men man kanske bara är snäll och kanske lite dum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.