lördag 26 april 2014

Rise like phoenix

Var hemma hos en kompis igår. Hon ska baka en tårta till mitt födelsedagskalas om en vecka. Det är sockerkaksbotten som hon ska färga med karamellfärg i olika nyanser. Kan bli läckert! Jag har ju beställt en smörgåstårta och en chokladmoussetårta på ett bageri Farsta också. Hoppas det inte blir en besvikelse. Man kanske skulle satsat på ett säkert kort som att gå till Vetekatten som alltid gör bra grejer. Men jag tänker att man ska stötta de lokala affärsidkarna.

Sen åkte jag och kompisen till Rusta i Länna industriområde och där köpte jag mest hygienartikel men jag fyndade även ett brickbord för 99 kronor som man kan ha på balkongen. Som hittat!

Jag hittade också en hårturban i mikrofiber som man torkar håret med. Ska prova det efter duschen. Jag hade problem med mjäll förut men det verkar som jag lyckades råda bot på det med hjälp av ett svindyrt märkesschampoo som jag varvade med apotekets mjällschampoo. Det verkade som om hårbotten hade torkat ut.

Ska eventuellt på utflykt till Gröna Lund idag. Ett par vänner är där med sina ungar. Det kan ju vara mysigt att hänga lite i den miljön. Jag kommer inte att åka något för jag gillar inte riktigt det men jag tänkte spela lite samt hänga på Tyrol. Min systers kompis var tillsammans med han som ägde Gröna Lund förut. Coolt att äga ett nöjesfält.

Såg på försnacket till melodifestivalen och lyssnade på Österrikes bidrag som var en fantastiskt bra ballad. Jag tror att de kammar hm hela skiten med den låten! Skulle kunna satsa pengar på det.
En glamourös gubbkärring i skägg och paljetter. Kan nte ligga mer rätt i tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.