måndag 13 januari 2014

Vikten

Nu har jag gått ner 2 kg till. Jag väger nu 155 kg. Hurra! Jag har fått ner blodsockret och blir inte sugen på godis glass och kakor. Ska försöka hålla detta när jag kommer hem. Eller jag ska hålla det. Träna och äta rätt. Mina psykmediciner höjer suget men har man bestämt sig så ska det inte vara några problem.

4 kommentarer:

  1. Grattis, bra gjort!!!
    Kommer du får mer hjälp när du kommit hem? Det är ju tyvärr lätt att falla tillbaka i gamla vanor.
    Hoppas verkligen att du får mer hjälp så att du kan vända detta.

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag vet inte jag kanske ska gå med i viktväktarna eller nåt. Visst är det lätt att allt blir som förr men jag är envis och har bestämt mig för att vända det här.

    SvaraRadera
  3. Ok, hoppas det funkar denna gång! Du har ju skrivit det så många gånger (jag har kollat lite på gamla inlägg) och sen tycks det ändå ha gått åt motsatt håll. Av det kan en dra slutsatsen att du (liksom de flesta andra med övervikt) behöver hjälp utifrån även efter att du kommer hem. Jag vet själv hur lätt det är att säga att man ska ändra sig och sen blir det ändå samma sak. För mig funkade det bara när jag fick hjälp av omgivningen. Det är jag det och alla är olika men det är i alla fall mitt tips för att undvika mycket snack och lite verkstad.
    Tycker vården funkar lite konstigt. Antingen får man ingen hjälp eller så blir man inspärrad - men det finns inget mellanting. Hoppas som sagt du kan få ordentlig hjälp sen med diet eller vad du nu behöver. Stort lycka till.

    SvaraRadera
  4. Det är sant. Men nu ska jag ner i vikt. Det får vara för tusende gången men nu jävlar!!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.