torsdag 16 januari 2014

Brains

Min sjukhusvistelse: Nu är vi inne på fjärde veckan. Känner mig understimulerad och gillar inte riktigt miljön. Men jag vet ju varför jag hamnade här. Jag var ju sjuk. Jag behöver vård. Jag har gått runt i flera år och mått dåligt. Verkligen mått dåligt. Men nu mår jag bättre. Det är inte bra men bättre. Jag använder mig av min intelligens för lite. Jag borde läsa mer. Vill läsa Alexandriakvartetten av Lawrence Durrell. Men jag vet inte om jag pallar koncentrationsmässigt. Jag läser skvallertidningar de är mycket bild och färg och roligt. Men min hjärna vill arbeta mer. Få lite mer tuggmotstånd. Mitt intellekt är det inget fel på men ska man kunna sköta ett jobb måste man vara hel och ren och ha en positiv attityd och passa in bland människorna på arbetsplatsen. Jag får jobba på dessa bitar. Gud vad jag är fixerad vid jobb. Men jag vill verkligen ha ett jobb så småningom.
Min far säger att jag borde skriva mer. Men jag vet inte. Jag skriver ju nu i skrivande stund! Hahaha. Jag har ett behov av att skriva av mig.  Att det blev just en blogg är lite av en slump.

Rädsla urholkar själen. Jag tänker inte gå runt och vara rädd. Det går inte att skydda sig mot hemskt. Just fight back. Banka skiten ur demonerna. Man kan ju försöka göra nån glad. Säga något fint som man verkligen menar. Eller överraska med något trevligt.

Imorgon är en annan dag.

3 kommentarer:

  1. tips om du inte riktigt orkar gå igenom en bok men ändå vill ha något som stimulerar: läs Liv Strömqvist seriealbum! Tex Ja till liv.

    SvaraRadera
  2. Jag har kamrater som säger att jag borde skriva en bok om min bakgrund, min barndom och mitt liv, men jag orkar inte fokusera. Kanske någon gång i framtiden men inte nu. Om du orkar och kan fokusera så ska du absolut skriva, det tror jag du skulle göra bra. Jag är som du är nu med läsning, jag kan inte koncentrera mig och har inte kunnat på allvar på många år. Det är skitjobbigt, jag brukade vara en riktig bokmal. Jag hoppas att du får tillbaka koncentrationsförmågan snart så att du kan plöja alla böcker du vill. Kram Bea.

    SvaraRadera
  3. Ja Liv Strömqvist är roligt och lite elakt. Gillar serier.

    Jenny: Ja jag vet inte jag nöjer mig med att skriva blogg nu. Sen kanske det blir mer, Vill läsa mer.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.