tisdag 28 januari 2014

Väsen

Jo jag ska ju byta öppenvård till Farsta. Jenny sa att det inte var så bra där. Jag vet inte vad ni andra läsare säger om psykiatrin i Farsta. Kan ju vara intressant att höra olika synpunkter så att säga. Anledningen till att jag byter är för att det blir närmare för mig om jag blir sjuk och inte så mycket tjafs. Jag är inte överdrivet nöjd med vården på affektivt centrum. Det känns som att det är i princip samma på alla landstingets enheter. Så det kvittar.

Jo jag drömmer konstiga mardrömmar om natten. Det händer inget speciellt i dem det är bara otäckt.

Jag såg Återträffen igår av Anna Odell och det var en speciell film om mobbing, Jag blev lite mobbad i skolan mest verbalt och inga hugg och slag. Men jag har aldrig varit populär i den sociala hierarkin så jag kan känna igen mig i utanförskapet som Odell gestaltar så bra. Anna Odell har en lite hypnotiserande blick. Hon ser ut som ett litet väsen. Jag skulle vilja se fler filmer med Anna i huvudrollen men då kanske med ett lite bättre manus.

2 kommentarer:

  1. De kan vara jättemycket bättre där (i Farsta) numera än de var då när jag gick där, det var fram till 2006 när jag fick min bipodiagnos så mycket kan ha ändrats. Jag tycker att du ska byta, det är mycket enklare när man har närmare till vården och då kan du åka dit akut under kontorstid OM du skulle bli dålig igen. Det hoppas vi inte på, kram!

    SvaraRadera
  2. Farsta tillhör ju psykiatri södra och tyvärr ser det ut så på hela vårdkarusellen oavsett psykiatrisk eller somatisk, speciellt om man är behov av vården och länge då är det lika på de flesta.
    Jag var på psykiatri södra också men inte själv på Farsta, men på Hagsätra, Södermalm, Nacka som också ingår i psykiatri Södra, och de var ju inte speciellt någon höjdare så lämnat hela vårdapparaten.
    Men känner några som går på Farsta och trivs inte alls med läkarna eller de andra där som har noll förståelse att det är patienter de ska behandla och inte dockor..
    Vill inte skrämma upp dig, försök ta vad andra tycker med nypa salt och känn efter själv och det är ju bara och byta om du inte känner något för Farsta.

    Önskar dig lycka till hoppas det går bra för dig!!

    Kramar

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.