tisdag 14 januari 2014

Livs

Jag är hemma hos pappa på nattpermission. Min lägenhet är inte färdigstädad än så jag kan inte gå dit. Jag måste åter till sjukhuset imorgon. Jag tror att jag skrivs ut nästa vecka. Det kommer att bli lite tufft hemma den första tiden. Men jag har begärt sysselsättning. Men mitt drömjobbet är fortfarande det jobb jag aldrig kan få sparken ifrån. Jag vill passa in bland ett stort gäng som jobbar mot samma mål.


Det som hände var att jag drabbades av en livskris. Jag kom slutligen på vem jag var i alla fall. Jag är den starka och den begåvade. Highly intelligent. Jag borde använda min intelligens mer än vad jag gör.


Klänningen från UK har kommit. Den var lite stor faktiskt. Men fin med något över axlarna. Jag har även beställt lite porslin och saker. Nu ska jag skärpa mig och inte köpa mer. Gode mannen träder in om kanske 5 månader. Men jag måste sluta köpa upp allt jag äger och har. Visst det är bra för allas ekonomi men inte just min privatekonomi! Har inte läst klart hela Economista men där säger det att man ska spara framför att konsumera. Ja visst är det bra att spara men det är ju inte särskilt roligt som det gamla talesättet säger.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.