fredag 17 januari 2014

Dagen

På min dagpermission idag gick jag till Kulturhuset. På nedervåningen var det fullt av mammor med sina småttingar. Jag gick upp en trappa och beställde fika på cafet där och när jag satt vid bordet så  fanns inom mitt synfält fyra tjejer som verkade vara så goda vänner de satt och pratade och nickade och log i samförstånd och jag blev så avundsjuk. Den ena tjejen var gravid också. Hon var klädd i en elegant mammablus. Satt och funderade på huruvida det syns på mig att jag är psykiskt sjuk. Det var i varje fall ingen som stirrade.

Jag lånade en lättläst bok. På svenska. Sen gick jag ut och rökte några ggr och åkte upp och ner i rulltrapporna. Jag läste ett par artiklar i dagens metro.

Vad jag än har gjort så måste jag släppa det nu och gå vidare. Får bygga upp mig själv igen.

På tunnelbanan tillbaka till sjukhuset kände jag mig så ofantligt trött. Dränerad på  energi. Men det var kul att komma ut lite bland folk.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att komma ut en stund och vara bland folk, även om du blev trött av det. Det blir ju så när man inte är van och har varit dålig. Du får vänja dig lite gradvis. Kram Bea!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.