måndag 8 april 2013

Lite text på det

Haja att jag snabbskrev en arbetsplan till uppsatsen på typ 45 minuter, Woho! Jag kan när jag lägger manken till. Kom på en grej jag verkligen tycker är fult och det är dreads på vita människor. De blir sällan snyggt alltså.

Fick arbetsintyg av min förra arbetsgivare ni vet den privata hemtjänst som gav mig sparken. De skrev värsta smickrande brevet att jag var omtyckt och visade ansvar och jobbade bra så lade de till att jag slutade på egen begäran och det ser ju bättre ut när man söker kneg. Så jag vet inte jag tror chefen fick fett dåligt samvete. För hon kickade ju mig så snabbt så fick Eva som är jäkligt brysk och hård ta snacket med mig istället för att chefen gjorde det själv. Jag tror chefen är lite konflikträdd. Men det är bara en teori.

Jag har inte ätit på ett dygn. Vet inte vad det beror på jag känner ingen hunger. Men det är nog dags att äta nåt proteinrikt och nyttigt. Kanske omelett med en fräsch sallad.

Kom på några uttryck jag hatar:

Jag säger då det
Det är hugget som stucket
Tryckfelsnisse har varit framme
Chey istället för tjej
Pimpa en sallad (usch jag tänker bara på en slemmig hallick som hackar ihop grönskaer med smutsiga händer)

Har nåt hatuttryck?

1 kommentar:

  1. Jag har en kompis som har dreads, hon passar grymt bra i det. Det beror på personen och inte hudfärgen tycker jag.

    Jag hatar inte uttrycken, men folk som inte kan dem utan skriver t.ex. "skämt och sido". Jag kan inte med sånt. Språkelitist, javisst.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.