onsdag 10 april 2013

Ache cake

"I want to be the girl with the most cake
I love him so much he just turns to hate
I fake it so real I am beyond fake
And someday you will ache like I ache
Some day you will ache like I ache"


Doll parts- Hole

Den här veckan inleder jag inläggen med låtcitat. Ni får finna er i det säger jag till typ de fem läsare jag har. Haha. Jag känner till några som brukar läsa. Det händer att folk kommer fram till mig på krogen och säger att de antingen känner igen sig i det jag skriver eller att de hört rykten om mig. Så vägrar de säga vad det är. Det man inte vet tar man inte skada av.

Igår kollade jag på Girls. Det jag gillade var den pastelliga tonen i fotot. Obs jag har lärt mig en ny term och det är pastell goth. Det är  gothare som klär sig i pastell färger eller färgar håret i typ tuggummirosa eller bebisblå. För att återgå till Girls. Jag tycker inte det var så bra skådespeleri. Jag tänkte på den scenen när rumskompisarna bråkade. Asså jag kan inte mycket om kroppsspråk men när man är arg står man ju inte stel som en fiskpinne utan man gestikulerar vilt. Sen så kollar man ju oftast inte den man är arg på i ögonen. Jag gör inte det. Annars gillar jag ämnet och jag ska fortsätat kolla. När programmet är slut så är det eftersnack lett av Johanna Koljonen. Är fascinerad av folk som är välartikulerade som hon den lite rundare av dem med rött hår ja hon kunde verkligen uttrycka sig,

Är lite småkrasslig. Käkade två hårda mackor med smör till frukost. Ja intresseklubben antecknar haha. Igår var det en som frågade en fråga med sexuellt innehåll på ask.fm. I laughed it off.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.