fredag 3 augusti 2012

Who invited you?

Aptiten börjar klinga av. Jag var konstant hungrig förut men inte längre. Jag hoppas att jag kan gå ner fyra kilo till den första september. Hemligheten som dämpar hungern är att dricka mycket vatten. Inte lightläsk för de triggar igång suget det har en personlig tränare sagt till mig.

Jag mår bra idag. Ingen större ångest idag och jag ältar inte. Det ringde någon snubbe igår och bara hej det är Johan och så började han prata och jag avslutade samtalet för jag var på jobbet. Undrade vem det var?  Ett tag så jagade jag ju sexkontakter på nätet för att jag kände mig ensam och var inne i en kåt period. Bipolära har ofta mycket sex vid manier. Så det var säkert en av dom från den tiden men det var ju fan 3 år sen.  Hoppas det inte är en stalker det har man ju haft efter sig förut. Kom undan med blotta förskräckelsen.

En av karaktärerna i min roman går under blir hemlös och börjar prostituera sig. Men hon överlever det för hon har en skyddsängel vid sin sida. Jag kan publicera något kapitel om Malin som hon heter om ni klickar i roligt.

1 kommentar:

  1. Jag hade ett ONS som fortsatte ringa ibland som gubben i lådan. Nu har han slutat, han är världens trevligaste men jag var hypomanisk när vi träffades. Det är nog 2 år sedan vi sågs eller hördes nu, det är skönt. Kram på dig Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.