torsdag 30 juni 2011

Virvelflicka!

Hej!

Jag var ute i mitt gamla barndomshem och grillade igår. Det var mysigt! Jag övningskörde dit och hem och det gick faktiskt bra måste jag säga. Det har börjat lossna nu. Det är så varmt och jag svettas så mycket. Jag kreverar. Haha. En kompis föreslog att vi skulle gå och bada men jag vill inte det. Nu ska jag till jobbet bara en och en halv timme sen är jag ledig. Jag ska plugga lite och skriva på artikeln.

4 kommentarer:

  1. hittade hit via din kommentar på Fatshionista's senaste inlägg, blev inte så värst förvånad över att se att även du är "kurvig". fniss.

    SvaraRadera
  2. Desto mer finns det att älska som man säger.

    SvaraRadera
  3. Jag svettas också som fan i värmen, det blir så när man har extrakilon att bära på och så har medicinerna ofta det som biverkning också. Skitkul. Kul med övningskörningen, och grillning. Jag har en massa hundbekanta på besök över helgen och vi ska ha en heldag med grillning och en massa annat. Ha det bra i helgen!

    SvaraRadera
  4. Så fet är du inte att du måste genom gå en gastric bypass. Din övervikt är ju inte LIVSHOTANDE. Du är fortfarande ung och har möjlighet att ändra din livsstil, inte 45 och 200 kilo tung. Nej jag tycker det är bra att du valt att ta tag i det själv!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.