fredag 3 juni 2011

Go ask Alice

Festen i går var lyckad. Vi köpte mat för flera tusen och det räckte och blev över. Karaoken var en succé. Det är ett bra sätt att bryta isen mellan människor. Sara sjöng gjorde en fin version av "White rabbit" Jag sjöng "Back in the USSR".

Jag har ett par släktingar som har en lägenhet på Fuerteventura. Jag vill åka dit med någon. Helst på en romantic trip med someone special. Men jag lär ju inte träffa någon. Jag menar jag gör ju aldrig det. Om jag träffar dock, kommer jag att bli en sugarmama och bjuda på en massa saker för det är precis så jag är. Om killen är fotointresserad kommer jag köpa en fin kamera eller om han gillar ridning, kommer jag köpa en häst. Typ!

Jag vaknade nio i morse och så började jag städa. Det var inte så farligt. Det blev tre soppåsar med skräp och lite att dammsuga. Sen åkte pappa jag och lämnade tillbaka karaokeutrustningen till en gubbe. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Jag har inget på agendan. Det är någon som ringer mig från skyddat nummer men jag vet inte vem det är. Jag svarar oftast inte när folk ringer från skyddat nummer. Jag tycker att det är lite otäckt. Så vill du mig något-ring oskyddat eller vad det heter. Eller maila. Kanske ännu bättre!

Jo juste jag ska hämta ut några saker från posten. Jag beställde crémefärgade ballerinas och vita sandaler. Jag kollade på skoj hur mycket en Hermés Birkin väska kostar och den billigaste går loss på 70 till 80 K. Sjukt dyrt. Kommer aldrig ha råd med en sådan in a billion years. Jag har dock råd med en gucciväska eller chanel gillar jag också. Vi får se hur det blir.

Jag fick lite ångest igår på dagen men det gick över sen. Jag tror att jag måste vara mer noggrann när jag tar mina tabletter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.