onsdag 29 juni 2011

Micro macro!

Efter jobbet gick jag och en kompis och tog ett glas på "Snotty's". Det var trevligt men väldigt varmt. Jag gick hem sen och tittade på Halloween och drömde mardrömmar om Michael i filmen. Jag har faktiskt inte sett hela den förut.

Det stora projektet nu är att försöka flytta hemifrån. Jag står på kö till lägenheter. Om jag ska få en hyresrätt så måste jag ha lite högre årsinkomst så är det bara. Men om ett år så kanske det ser bättre ut. Jag funderar ju på att plugga i höst och satsar på att få en studentlägenhet. Men även det är svårt. Det bästa vore ju om man kunde flytta ihop med någon. Kanske en kompis eller om man nu mot all förmodan skulle träffa en kille. Att hyra i andra hand är ju också ett alternativ men jag vill helst ha en gen lya. Ja, det vill väl alla!

Min hårfärg har släppt lite, så det är lite flammigt. Det är ju synd. Jag gillar färgen. Igår råkade jag ragga på en som var bög, det är ju typiskt mig. Jag har ingen vidare gaydar eller vad det heter. Men homosexuella män är ju ofta så himla snygga så det är ju inte så konstigt att man tittar två gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.