tisdag 14 juni 2011

Smokey eyes

Jag körde 20 minuter på crosstrainern och blev helt slut. Det värkte i fötter och leder och det beror ju på att man är så tung. Igår kväll satt jag på Mosebacke terassen och drack ett par öl. Det var trevligt i all sin enkelhet.

Sökt jobb på Drottningsgatans hemtjänst idag och fick tala med en chef där och det lät lovande. Hoppas att jag får jobbet. Det skulle vara bra för jag får för lite timmar på den hemtjänst jag jobbar på nu.

Är uttråkad och vill att något kul ska hända. Jag mejlade lite fram och tillbaka med en kille på Okcupid men han var inte intresserad verkade det som men å andra sidan var han inte min typ heller. På tok för mager och för mycket tatueringar. Det går bort! Jag vill ha någon som är normalbyggd eller kraftig hellre för tjock än för smal faktiskt. Jag ska byta okcupid namn. Jag vill heta Hotlips men det är säkert taget nu heter jag Gingertaste. Det är lite dåligt.

Min kropp skriker efter närhet. Jag vill bara att någon ska ta i mig. Jag behöver verkligen kroppskontakt. Det var så länge sedan någon rörde vid mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.