söndag 5 juni 2011

Hot summer

Anita ligger och kollar på Billy Elliot men jag har redan sett den filmen. Jag håller på och städar min garderob istället. Jag har många kläder som är alldeles för små från den tiden då jag inte var så stor, Det är lika bra och slänga för när den dagen kommer då jag kan ha dom igen så är de antagligen ruskigt omoderna. Jag sparar dock ett par jeans.

Jag ska gå och vaxa benen nästa fredag. Jag har aldrig gjort det. Hoppas det inte gör alltför ont. Jag ska även vaxa min mustasch. Jag har mustasch det är sant. Inte så sexigt på en tjej kanske så den kommer bort den med.

Funderar på vad jag ska göra i höst om jag ska plugga den där kandidat kursen i film eller inte. Jag vet inte!! Ska jag då ta csn eller ska jag jobba. Ja du det är stora frågor. Jag hoppas på att få flytta in i studentskrapan också.Jag har stått i kö i sex år så jag jag hamnar oftast ganska långt fram.

Man kan trycka bloggen som bok. Jag tänkte att jag skulle göra det i jul och lotta ut den som julklapp till en hängiven läsare.  Vad säger ni om det? Med den andra boken, den riktiga boken går det trögt. Jag har liksom ingen egentlig plan. Men jag måste sätta mig ned och skriva bara det är det det handlar om.

Så nu var det plötsligt sommar och våren gick så snabbt att jag knappt hann uppfatta körsbärsblommen blomma. Jag kanske såg det i ögonvrån. Så det gäller att ta vara på den tiden som är nu och ha riktigt lata och mysiga dagar när man kan och inte jobbar vill säga.

1 kommentar:

  1. Det beror lite på hur smärtkänslig man är men jag tycker inte att det gjorde så ont att vaxa benen. Det beror nog också lite på hur skicklig utföraren är, det sitter nog en del i rycket. Lycka till!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.