onsdag 25 november 2015

Teater

Igår när jag satt på Hötorget och tog igen mig lite var det en kille som frågade om jag ville hitta på nåt kul med honom, Jag blev lite paff för jag är inte så van vid att folk raggar på mig. Jag ljög och sa att jag var upptagen. Jag kände bara inte riktigt för att göra något med honom. Jag kunde bara inte fatta vad han såg i mig känner mig så oattraktiv nu. Jag har ju gått ner 15.5 kilo men ändå jag är fortfarande stor som ett hus. Han kanske inte brydde sig så mycket om det eller så var det just det han tände på. Vem vet?

Annars blir det mycket day time tv nu. Jag måste ju vara hemma och släppa in hemtjänsten. Det går för övrigt rätt så bra med hemtjänst. Bättre än vad jag trodde till en början.

Jag var på teater i måndags och såg Körsbärsträdgården på Gamla Orangeriet i Bergianska trädgården. När jag skulle på väg det var det helt kolsvart för lamporna var släckta. Det kändes lite otäckt men det gick bra ändå. Det var två skådespelare som framförde pjäsen och det hela var på ett litet spexigt manér. Inte riktigt i min smak men det var trevligt ändå. Soppan var dock en besvikelse inte alls som Bortsj ska vara utan liknade mer en tomatsoppa. Men det var värt sina pengar ändå. Bättre än att sitta hemma och uggla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.