måndag 3 september 2012

Vive la Fête

Jga har ett litet ilandsproblem. Jag är bjuden på två fester samma dag och de ligger så långt ifrån varandra att man måste välja antingen den ena eller den andra. Till den ena skulle man klä ut sig till fisk men på minussidan för den festen är att det serveras surströmming och att det ligger så långt bort. Men jag hade faktiskt köpt en fiskhatt på Buttericks till den festen. På plussidan är att det kommer vara ganska många jag känner och bra stämning. Till den andra festen är på plussidan att den ligger i en jättfein atlejé på Slussen, men på minussidan är att förra festen där var rätt stiff. Så vilken ska jag gå på FISK eller FÅGEL? eller mittimellan att jag försöker hinna med båda två. Det kan gå, men jag vet inte hur kommunikationerna ser ut i Vallentuna.

Dessutom ska jag på barndop på dan, så det kommer bli en dyr dag i gåbortpresenter sett. Det är en liten kille som ska döpas. Han ska fågot genusneutralt av mig. Kanske en liten keps som är gul, både för tjejer och killar. Inte rosa eller blå.

1 kommentar:

  1. Men Bea, surströmming? Det luktar så jävla illa att man lika bra kan supa tills man fulspyr, det är ingen som märker skillnaden. Fågel säger jag!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.