tisdag 18 september 2012

Fatso

Jag har gått upp så mycket i vikt de senaste 6-7 åren att det är skrämmande. Tror jag har gått upp 75 kg. Det är ju en fullvuxen karl ju. Jag kan inte skylla på någon eller något. Visst har medicinen gjort att jag blivit hungrigare men det är inte orsak till viktuppgången. Nej, jag har bara mig själv att skylla faktiskt. Jag har ju satt punkt för viktuppgången nu. 150 kg är ju rena döden. Vi får se om det blir operation eller inte. Men jag måste ner för hälsans skull. Det går liksom inte längre att vara såhär makabert fet.

Jag köpte mûsli. Men tog såklart den fetaste och onyttigaste sorten av bara farten. Jag måste programmera om hjärnan så att jag köper det nyttigaste. Så måste jag gå mer. Promenera.

2 kommentarer:

  1. Om du är inne i stan och ska någonstans så försök ta ut extra tid innan och gå dit du ska istället för att ta bussen eller T-banan, åtminstone ett par stationer är bra. Det är många bäckar små som gäller, astråkigt att säga men så är det. Släng müslin och börja om. Kram Bea, jag stöttar oavsett vad du väljer.

    SvaraRadera
  2. Ja släng muslin och gör egen :) Jag skippar kolhydrater och min musli brukar bestå av lite olika men ex. sesamfrön, pumpakärnor, solrosfrön, hirsflingor, linfrön, melonkärnor. Vill man kan man ha till hallon eller blåbär, färska eller frysta (osockrade) å strö över lite stevia för smakens skull. Skitgott och nyttigt!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.