söndag 30 september 2012

I min fantasi!

Alla verkar ha så mycket mer spännande liv att utröna från instagram som jag har i mobilen. De går på efterfest i lyxlägenheter och äter skaldjursmiddagar och det ena med det andra. Men det är ju inte direkt så att man fotar när man fått en könssjukdom eller alla brev från kronofogden.

Jag har lite fantasibrist när det gäller att komma på vad jag ska äta. Det bli mest kött, grönsaker och en klick crème fraiche. Det går ju att äta så mycket roligare mat om man äter enligt LCHF jag ska kolla in lite recept.
Nu har jag i varje fall gått ner i vikt och det är ju bra det. Så det funkar fettkosten. Jag åt godis varje dag förut och jag längtar inte alls efter nåt sött längre.

Igår var det den här bigsizeloppisen i skrapan. Jag fick sålt en charlstoneklänning och ett par skor. Det var tyvärr fler som ville sälja än köpa. Jag träffade Jolene som läser denna blogg vet jag och det var trevligt. Hej Jolene!! Jag lade några kläder i gratishörnan också. Köpte inget för jag hade handlat så mycket veckan innan från websidan.  Nu ska jag lägga upp lite kläder på den sidan för folk som inte var på loppisen.

Det var en från okcupid som skrev till mig men han påminde så mycket om en kille som gick i min klass på mellanstadiet så jag blev lite avtänd. Men jag kanske ska träffa honom iallafall. Gå och fika eller nåt.

1 kommentar:

  1. Hej Bea! Jag kommenterar inte så ofta, men jag läser :) Ja men framöver får vi fixa ett event där folk utanför FF kan komma och köpa, tycker jag :)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.