torsdag 20 september 2012

Fett jobbigt

Nya kosten blir LCHF. Jag ska pröva igen. Man får äta fett, fett och fett. No carbs at all. Well lite men inte mycket man skippar helt ris, pasta och bröd och sånt. Jaja jag börjar imorgon för ikväll ska jag äta middag på Babajan.

Om jag kunde sluta röka så borde jag kunna ändra på kosten faktiskt. Jag såg videos på folk som opereras sig och det såg riktigt läskigt ut. Ja det gör väl det I guess. Men jag känner mig fortfarande väldigt tveksam till op. Det är ju ett stort ingrepp i kroppen. Det går ju inte att förneka. Plus att jag är jätterädd för komplikationerna. Men jag kanske inte har nåt val tillslut. Vad tycker ni att jag ska göra? Faktum är att jag är mycket fet och det börjar bli jobbigt att röra sig. Jag måste göra något radikalt.

3 kommentarer:

  1. Jag tycker att du måste bestämma dig för någonting och inte ändra dig hela tiden, jag vet hur svårt det är att hålla fast vid nåt när man inte ser snabba resultat oavsett vad det gäller. Försök först att hålla dig till den ätstilen du väljer några månader minst, sedan kan du ta beslut om operation. Stor kram Bea.

    SvaraRadera
  2. Har du läst Hanne Kjöllers bok "Operation nytt liv"? Hon led själv av övervikt och valde sedan operation.

    Ingen kan ju egentligen råda i denna fråga eftersom det är så olika från person till person vad som är rätt val. Att se bilder från en operation förstår jag är avskräckande så det tycker jag inte du ska fortsätta med! Det är ju säkert otäckt om man skulle se allt som t.ex. tandläkaren pysslar med i ens mun. Nästan vilket annat litet ingrepp som helst ser otrevligt ut om man inte är vad vid sjukvård.

    Hoppas du får bra hjälp och stöd att satsa på någon lösning - oavsett om det är kost och träning eller operation och kost. Rutiner kring mat och träning är nog i alla fall ett måste oavsett vad man väljer. Att hitta ett mönster som fungerar.

    SvaraRadera
  3. Jenny: Du har rätt. Man måste hålla sig till en diet en tid för att ge den rättvisa. Jag har satt upp detta krav. Har jag inte gått ner mer än 10 kg på 3 månader så lägger jag ner LCHF.

    Anonym: Nä jag har inte läst ju detta av Hanne Kjöller. Får lite dåliga vibbs av denna kvinnan efter att hört hennes åsikter om mångt och mycket men jag kanske ska ge boken en chans.

    Jag ska köra LCHF i minst 3 månder sen kör jag en utvärdering. Så får vi se.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.