torsdag 25 april 2019

Vanföreställningar

Letar efter en större lägenhet nu. Jag var och kollade på en tvåa i Bandhagen men det var högst upp i huset utan hiss och det går inte för en tjockis som mig. Sen blir det jobbigt att släpa upp alla möbler upp för trapporna. Jag skulle vilja bo i Hökarängen. Eller i Bagarmossen.

Jag mår ganska bra men jag har psykotiska symptom fortfarande. Jag inbillar mig ibland att jag är övervakad av Säpo och att FBI och CIA har ett finger med i spelet också. Vet inte vad jag fått det ifrån och jag inser ju samtidigt att de är vanföreställningar. Men rösterna som pratar på amerikansk engelska blir jag inte kvitt. Jag skyller det på när jag bodde i New York. Jag hörde så mycket engelska då att mitt undermedvetna måste ha fångat upp vissa fraser. Är det nån av er läsare som  har vanföreställningar?

2 kommentarer:

  1. Hejsan, jo det har jag nog. Jag tänker att folk spionerar på mig när jag är ute på stan eller är i skolan, tänker att min läkare har skickat ut personer som ska övervaka mig för att få reda på hur jag beteer mig. att mina föräldrar har kontakt med läkaren utan min vetskap. Eller att folk pratar skit bakom min rygg. Jag tänker också att det finns folk som vet vem jag är som läser min blogg (trotts att jag är helt anonym). Jag har tänkt att andar och olika väsen talar till mig när jag hört röster. Jag har också tänkt att maten jag äter är förgiftad och kunde bara äta mat jag själv lagat.. Vet ej om allt detta är vanföreställningar, men det kändes och känns väldigt jobbigt att uppleva dem. Vilken ålder började du uppleva vanföreställningar första gången? Hoppas du hittar en bra lägenhet du kan trivas i.

    SvaraRadera
  2. hoppas du finner nån bra lägenhet som passar dej bra

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.