tisdag 9 april 2019

Kärleken

Sov länge idag. Drömde att jag var i New York. Hemtjänsten har inte kommit med min tvätt än. De sa att de skulle komma 10 i morse men de kom inte. Jag har inga rena kläder att ta på mig. Det är kallt ute nu också. Jag undrar var solen tog vägen.

Tycker ändå att det är rätt skönt att vara singel. Man får vara ifred. Ingen som pockar på ens uppmärksamhet eller snokar i ens privata sfär. Visst kan jag sakna sex och närhet men vill jag ha det så är väl det inget problem. Jag får nog mina chanser till att rida kuk. Har kandidater till det om man säger så. Men tjänsten som pojkvän eller äkta man är ledig. Jag har inte så höga krav men det krävs nog ändå något extra för att jag ska bli intresserad. Jag tror inte utseendet har så stor betydelse egentligen. Det är väl personligheten och sättet och får gärna ha lite innanför pannbenet också. Det skulle vara härligt att vara kär.

5 kommentarer:

  1. hoppas du hittar rätt kanidat .mvh johan andersson från gotland

    SvaraRadera
  2. hoppas du får reda på vem det är som skriver till dej han som heter johan från gotland . jag säger alla fall hela mitt namn och det är inte jag som skriver så till dej mvh johan andersson från gotland.

    SvaraRadera
  3. om du skulle vilja snacka så har jag johan.andersson227 på skype mvh johan andersson från gotland

    SvaraRadera
  4. jag skicka en invite till din skype om du vill prata mvh johan andersson från gotland min skype är om du vill snacka johan.andersson227

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.