torsdag 8 maj 2014

Plus!

Jag blev så glad då jag öppnade posten idag och fann en signerad idol bild av Tess Munster. Hon är en känd plus size modell. Stor i USA. Jag beställde fotot från hennes hemsida och fick den signerad. Nu hänger den på en dörr här i hemmet. Jag tycker det är viktigt att olika kroppstyper avbildas så att man kan uppskatta skönheten i inte bara det supertunna och trådsmala.  Att vara modell är få som passar som. Alla smala blir inte bra på bild och inte heller alla tjocka. Men är man en bra fotograf så ska man kunna ta en bra bild på alla. Det anser jag.

Jag har gått upp lite i vikt igen. Åt tomatsoppa till lunch och då kände jag en sådan extrem vargahunger efter bara några timmar men då knaprade jag i mig  två morötter och då kändes det mycket bättre. Jag har varit på så otroligt många föreläsningar om vikt och hälsa och läst så mycket så jag är ju nästan expert själv. Det gäller bara att omsätta kunskaperna i praktiken.

Nu har skrivandet blivit mitt huvudfokus. Jag tycker att det är tråkigt att titta på teve. Vill bara skriva. Jag skriver som ett skelett som jag sedan broderar ut ifrån. Hoppar i tiden. Hatar kronologiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.