lördag 18 juni 2011

Don't bring me down

Måste hitta ett jobb ganska omgående. Ja, det kanske jag redan har pratat om. Satte mig ned och ringde intensivt i en timme men jag fick inget napp. Jo ett ställe sa att de kanske behövde personal. Men jag är lite sent ute för de flesta har redan gjort sommarschemat.

Idag ska jag börja skriva på boken! Jag har lilla datorn som jag skriver på. Den kan man ta med överallt. Jag borde spara allt på sticka också så att jag har backup om det skulle skita sig. Om ni är intresserade kan ni få läsa utdrag ur boken. Vad säger ni om det?

Jag jobbade igår och det gick väl bra. Miss X som jag kallar henne för frågade om jag ville följa med på något slags konstperformance men jag avböjde för jag var så himla trött och seg. Gick och lade mig tidigt.  Lånade 5-6 böcker på bibblan. Bland andra två av Paul Auster. Jag diggar Paul A. Han skriver så otroligt bra.

Träffade läkaren igår på vårdcentralen och hon skrev en remiss till Gastric bypass kirurgerna. Så får vi se ifall jag kan bli opererad. Det är lite läskigt men jag tror att det är det som krävs för att något ska hända. Jag är trött på att vara fet.

1 kommentar:

  1. Du är duktig som orkar ringa runt och söka jobb, jag ska på aktivitet på nåt som heter Mira livsval. Min psykspecialist ordnade det när FK fallerade. FK suger.
    Hoppas du får napp på något jobb, lycka till och jag läser gärna utdrag ur din bok. :)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.