måndag 3 februari 2014

Världen

Philip Seymour Hoffman är död. Det har väl inte undgått någon. Han var en fantastisk skådespelare. Sådan otrolig nerv och originalitet i allt han gjorde. Synd att han gick bort så tidigt. Jävla knark. Usch. Det leder bara till död och elände. Jag kom ihåg att jag såg Love Liza på filmfestivalen 2002. Den handlar om en man som hanterar att hans stora kärlek tagit livet av sig. Den var inte så superbra som film men man minns ju såklart Phils rollprestation. Man minns alltid Phils rollprestation. Det var alltid så äkta.

Idag var boendestödjaren här och det är igång allting. Jag har fått scheman som jag ska följa så att det inte blir så snabbt stökigt och att jag själv inte blir ofräsch också för den delen.

Sen är det tänkt att jag ska få Sleepyhead signerad av Sibille. Kanske blir den värd en massa pengar näe men kul för mig eftersom jag har många roliga minnen av Sibille vi gick på samma gymnasium bland annat. Jag har köpt en permanent marker som ska vara avsedd till detta. Undrar när hon kan.

Läser i dagens kvällsblaska om ungdomar som tar livet av sig. Att de inte får adekvat vård eller vad man ska kalla det. Jag kan bara säga att det blir lättare att leva med smärtan ju äldre man blir och även om man kommer må mycket dåligt i perioder så har man också perioder då man mår bra. Så ge inte upp. Kämpa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.