tisdag 4 februari 2014

En vanlig dag

Var hos tandläkaren idag och imorgon ska jag dit igen måste laga tänderna för till och börja med 3000 kr. Svider i plånboken. Det ska dra ut en tand och rotfylla en annan.  Jag strosade runt lite på stan efter tandläkaren och allt var som vanligt en helt vanlig vardag i februari. Kände mig anonym i mängden. En sån känsla kan vara skön att känna. Sen gick jag till Kulturhuset och letade efter en svensk bra samtida roman och jag stod och letade och letade men hittade ingen allt handlade bara om kärleksrelationer och jag orkar inte med att läsa om något sådant då mitt eget kärleksliv för tillfället är stendött. Får väl kanske skriva en egen roman! Jag har ju pratat om det men det är på stadiet mycket snack och lite verkstad just nu. Jag vet inte vad det är jag går runt och väntar på egentligen. Ett mirakel?

Tidigare före lunch var jag hos dietisten. Jag hade gått ner. Jag märker att hon blir trevligare och trevligare ju mer man går ner men det kan jag ju iofs förstå för då känner ju hon själv att hon gör något rätt då patienterna går ner.

Jag tänker mycket nu på att det måste betyda något det vi springer runt och håller på med. Att allt i förlängningen har någon slags mening. Jag vill tro att det är så att mitt liv har ett högre syfte att det finns något man är här för att uppfylla kanske bara genom ens blotta existens.

2 kommentarer:

  1. Usch vad tungt med tandis, varken kul att laga eller att punga ut med så mycket pengar. Har du sökt sådant där särskilt tandvårdsbidrag man får om man äter mediciner som orsakar muntorrhet? Be din tandis om det så får man 300:- (tror jag att det är) per halvår i förebyggande åtgärder. Din läkare fyller i och så skickar man till Socialstyrelsen eller FK, vet inte riktigt. Om du inte gjort det så gör, alla pengar är ju välkomna. Kram Bea, lycka till i morgon.

    SvaraRadera
  2. Ja min tandläkare sa att man kunde få 1600 kr per år i bidrag om man äter mediciner som ger muntorrhet. Jag ska ta upp det med min läkare så fort jag kan. Undrar om man även kan få retroaktivt.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.