onsdag 19 februari 2014

Nål i en höstack

Har försökt lämna ett urinprov för att kolla om jag har urinvägsinfektion men det verkar lättare sagt än gjort. Igår kom jag dit och trodde att jag skulle kissa på plats men då sa hon att det måste gått minst 3 timmar sen man kissade senast och så idag så tog jag ett kissprov i morse och då var det fel för att kisset hade varit för länge i rumstemperatur så jag tänkte gå imorgon liksom tredje gången gillt då måste det ju fan funka annars blir jag arg! Man har ju bättre för sig.


Sover mycket på dagarna nu för tiden men jag är ändå på det stora hela piggare än förut. Jag ska skaffa programmet Microsoft Word så att jag kan komma igång och skriva. Om det är något jag har så är det ju faktiskt tid. På gott och ont. Det blir ju lite såhär att man lätt tror att man har all tid i världen och det är ju bara en chimär. Ingen har all tid i världen. Vår tid är begränsad.


Läste i tidningen om nischade nätdejtingsajter typ Elitsinglar och Inner Circle då vem som helst inte får vara med utan man måste vara välutbildad och framgångsrik. Tycker att det måste vara ännu svårare där inne för då har väl folk höjt ribban ytterligare på krav på partnern och att det blir som om man strävar efter perfektion. Jag är med på två vanliga sajter och jag tycker folk har ganska höga anspråk där också. Tror det är lite farligt att man letar efter något som inte finns. Jag har inte så höga krav jag vill att det ska vara en normal människa som det klaffar med om man säger så.

1 kommentar:

  1. Usch, jag hade urinvägsinfektion i november och jag fick så fruktansvärt ont i magen. Kissprov visade inga bakterier men symptomen var så klockrena att jag fick antibiotika ändå, en femdagars kur bara så var det helt borta sedan. Hoppas att du inte har UVI eller att du kan lämna kissprov i morgon så att du får svar.
    Jag var med på en sexkontaktsite i en kvart ungefär, hade mitt enda ONS med en kille därifrån som visade sig vara en rakt igenom BRA man. Vi hade kontakt länge, han ville nog ha mer än bara vänskap efteråt men det ville inte jag. Jag håller helt med dig om att folk eftersträvar någon som inte finns egentligen, det är bättre att ha någon "vanlig" människa som ändå är bra.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.