torsdag 13 februari 2014

Hjärtan

I natt drömde jag lite mildare drömmar faktiskt. Det kändes lite bättre. Jag har en annan teori om varför jag drömde mardrömmar. Det kan ju vara att jag är lite understimulerad och inte får så många nya intryck så att hjärnan sen går på högvarv  när jag ska sova. Kanske lite långsökt. Men jag vill gärna ha en förklaring till att det blir såhär,

Jag skäms över att jag inte har något jobb just nu. Att jag bara går hemma och gör just ingenting. Det känns som om jag aldrig kommer att få ett jobb.

Förresten. Har ni några bloggtips på bra bloggar som kanske är lite som min obs självgod? De jag prenumererar på uppdaterar allt för sällan. Ni får gärna skriva om ni är stammisar på den här bloggen. Kul att få en hälsning.

Ska till tandläkaren idag och rotfylla en tand. Slantarna rullar verkligen där hos tandläkaren. Tänk att man betalar så mycket för något som gör så ont och är så jobbigt.

Egentligen gillar jag inte såna här amerikanska påfund som Halloween och Valentine's day men man känner att det är lite tråkigt att man inte har någon partner att fira med även om det är ganska löjligt. Ska vuxna människor ge bort gosedjur till varandra menar jag. Jag läser en blogg och hon som skriver den har så länge jag har läst och det är i flera år varit singel och nu har hon träffat någon och man blir så glad för hennes skull. Verkligen uppriktigt glad.

4 kommentarer:

  1. Jag och min sambo är stammisar på bloggen! Ffa på grund av formuleringar som : "Ska vuxna människor ge bort gosedjur till varandra menar jag." = haha, så jäkla bra skrivet. Dock blir vi väldigt oroliga av att läsa bloggen ibland när du mår dåligt. Men nu verkar du än en gång tagit dig tillbaka. Mina tips : arsinoe.se vet inte om den bloggen liknar din, knappt alls, men den är jävligt bra iaf!
    Kram och styrka till dig/S

    SvaraRadera
  2. Vad kul. Den kanske blir ett samtalsämne om man är två som läser samma. Jag mår dåligt ibland och kommer säkert få fler svackor. Jag skriver oavsett dagsform. Ska läsa den där bloggen du tipsade om. Verkar intressant.

    SvaraRadera
  3. Jag läser här varje dag, jag har gjort det sedan Lotta Tengroth tipsade mig för ett bra tag sedan.
    Jag tycker att Alla Hjärtans Dag är kommersiellt, men också fint. Jag känner mig inte ensam just den dagen, det bryr jag mig inte om eftersom jag tycker om att vara själv. Däremot förstår jag att det kan kännas tungt om man känner sig ensam. Kram Bea.

    SvaraRadera
  4. Hej svejs! Jag är också stammis :D Jag letar också nya bloggar att läsa!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.