söndag 3 februari 2013

Period

Jag skyller inte på någon att jag har gått upp 70-80 kg och att jag har blivit sjuk. Men nu försöker jag göra det bästa av situationen och jag promenerar ca 2-3 timmar om dagen. Jag inser att jag måste äta medicinen. Kanske for life. Men herregud värre saker kan man ju drabbas av.

5 kommentarer:

  1. Det är jättebra att du rör på dig Bea, jag blir jätteglad av att läsa det. :-) Försök fixa till kosten också så ska du se att det händer nåt med vikten. Många bäckar små och alla sådana floskler. Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, problemet är när jag vaknar mitt i natten och känner oxhunger.

    SvaraRadera
  3. Det gör jag också, många sömnmediciner har den biverkningen. Jag försöker "helt enkelt" (det är ju inte alls enkelt egentligen) se till att jag inte har goda saker hemma, utan blir ståendes med en banan, riskakor eller max en grovmacka med nåt magert pålägg. Det går verkligen inte bra för mig för jag har dålig karaktär och köper hem gotte, men i teorin är det vad jag gör. Försök du också. :-)

    SvaraRadera
  4. ja jag försöker men om jag har pengar så kilar jag ner till 7 eleven och går los på allt gott. Brukar funka om jag spärrar genom att borsta tänderna.

    SvaraRadera
  5. Aj aj då, då är det svårare att motstå. Det förstår jag verkligen. Det funkar ganska bra för mig att borsta tänderna också, men jag vaknar en timme efter att jag lagt mig och då har fräschören försvunnit en del och då kan jag svulla igen. :-| Fy fan.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.