tisdag 30 oktober 2012

They sow the wind and reap the whirlwind

Jag lagade min typ femte tand på kort tid i morse. Det blir en dyr tandläkarräkning. Men jag har mig själv att skylla för att jag inte har borstat ordentligt. De lagade ett hål på insidan av tanden under tandköttet och även fast jag var bedövad så ilade det jättemycket. Tur att min tandläkare är snabb. Tycker att det här med tandvård är en skum bransch för man vet ju aldrig vad de gör och vad det är de tar betalt för. Nu så vet jag att hade inte jag haft så bra tandvård de senaste åren så hade nog inte mina gaddar suttit kvar men ändå. Det är ju jävligt dyrt att gå till tandläkaren! Många har ju inte alls råd. När var du hos tandläkaren senast?

Har en kompis som vi kan kalla Li. Jag stör mig jättemycket på Li, hon har så otroligt bra självförtroende att det nästan är löjligt. Det är nästan på gränsen att hon blir arrogant. Hon är en sån som är född med silversked i hand med rika föräldrar som betalar allt. Hon har liksom inget verklighetsförankring. Ibland skulle man vilja tvinga ut henne i verkligheten att hon fick se folk som har det dåligt ställt som inte ens har råd att handla julklappar till barnen. Hon sitter hemma och spelar dataspel istället kunde hon typ sleva upp soppa i ett soppkök men det skulle hon aldrig drömma om för då tror hon att hon skulle smittas av HIV eller nåt.
Li är ingen tonåring som man skulle kunna tro utan närmar sig 40 strecket. Hon kommer aldrig behöva jobba hon är som en prinsessa ungefär med ett sorts "apanage". Jag blir så irriterad på henne visst kanske det bottnar i avund för även om jag är rätt så bortskämd jag med så måste jag ta skitjobb för att överleva. Hur som helst så borde någon ta ner henne på jorden.

Videon ovan är så jävla bra. Jag älskar videos som berättar en historia. Det är min favorit sångerska Sia som sjunger.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.