onsdag 10 oktober 2012

Fart och fläkt

                               
Vi käkade middag på en etiopisk restaurang på Ringvägen jag och pip som inte vill förekomma med namn och bild i den här bloggen. Men pip är ingen dejt utan en god vän till mig. Man fick en korg med lock så var det som en pannkaka som man tog bitar av och öste på med kött och grönsaker. Det var supergott och man blev supermätt. Kaffet som serverades var i små fina kannor och det smakade av en speciell krydda.
Översta bilden är från toaletten inne på Riche lilla baren. Jag var nog rätt tankad vid det här laget. Det var inte så mycket folk där. Ovanligt dött faktiskt. Jag pratade med en tjej som heter Chili som var jättetrevlig. Jag addade henne på facebook. Sen snackade jag med några unga läkare och ett annat gäng från Östersund. Jag blir så social när jag dricker. Sen ville en tjej som är konstnär på heltid att jag skulle spå henne för jag gjorde det för ett par år sen och allt har stämt. Gick förbi Donken på vägen hem. Ni märker att LCHF gick åt fanders. Men jag ska göra ett nytt försök.

1 kommentar:

  1. Tillåt dig en önskedag i veckan dvs en dag/måltid då du får äta precis det du vill, lyxa gärna till det och skäm bort dig. Det gör det mycket enklare att stå ut de övriga dagarna i veckan och man slipper gå med dåligt samvete och ge upp för att man ändå förstört det.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.