måndag 30 december 2019

Uppvarvad

Jag var idiotisk dum nog att sluta med litium. Nu har jag gått upp i varv. Jag var uppe hela natten och gjorde små klipp och svarade som en dåre på kommentarer på sociala medier. Klockan åtta kom hemtjänsten och hon gjorde riktigt fint. Hon talar inte svenska. Hon  säger hemtjänst städa och jag säger välkommen och försöker att le. Hon har fördomar mot mig antagligen och jag mot henne-Men jag försöker fokusera på hennes positiva egenskaper- Hon laddar alltid kaffebryggaren och gör ett bra jobb. när hon städar. Jag har sagt det till hennes chef.

Förresten pappa säger att jag ska sluta säga att jag är fattig då jag har mer pengar än de flesta. Han kanske har rätt. Jag lägger ned mest pengar på mat vård och kläder. Jag är alltid pank. Det är för att universum ska vilja det. Jag lägger ca 400 kr i månaden  på välgörenhet. jag har dåligt samvete. Jag köper situation Stockholm när jag kan och pratar alltid lite med folket som säljer.Inte alltid jag lyckas vara trevlig.  Jag ger till tiggare om jag har några slantar över.  Ibland orkar jag inte med dom och ber dom att dra åt helvete. De ger sig inte och ska ha och ska ha men en del tar ett nej. Det var en new age gubbe som gick upp i atomer som sa att tar du livet av dig har du fan inte lärt dig något och det tar jag fasta på. han sa också att han inte trodde på mediciner men det tar jag inte fasta på.

Jag hade en period då jag köpte hem på online pizza. för att jag gick på vad de andra osäkra tjockisarna säger att alla hatar feta och att man är säkrast hemma och gömmer sig och frossar i mat. Jag köpte NIgella Lawsons kokbok. och ska laga en måltid av denna husgudinna. Följa receptet och inte mikra något. Sen njuta vid ett tänt ljus. Jag har ingen egen familj och inga barn. Gud har en annan plan för mig.

Juste jag försökte starta igång teven men det gick inte. Kortet hsr nu fastnat i boxen. Måste nog skicka tillbaka. Sen ringde hemtjänsten mitt i allt ihopa då och ville duscha mig men då sa jag nej. Det blev bara för mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.