lördag 28 december 2019

Isola

Jag har alltid varit större än genomsnittet. Jag vägde 75 kilo till mina 173 cm år 2005. Det tycker jag var en lagom vikt. Jag mådde bra då. Visst  var jag ju redan då lite överviktig men det störde inte mig. Jag kunde träna obehindrat och gå långa sträckor. Nu väger jag liksom 200 kilo. Kan knappt göra nånting, Jag ska börja registrera vad jag äter och gå bara en kvart om dagen. Kanske kan jag nå mitt viktmål om 5 år.

Har isolerat mig de senaste sju månaderna. Jag börjar sakna människor och att interagera med dem. Jag har ASMR videos men det är ju inte på riktigt. Mitt självförtroende är kört i botten Jag förstår att jag är ofräsch och luktar illa. Det spelar ingen roll hur mycket jag än duschar jag blir ändå inte ren. Inser att jag behöver ganska mycket hjälp. Jag är stark det vet jag. Kanske måste hemtjänsten komma fler gånger. Jag fick avslag på  boendestöd att komma 3 gånger i veckan. Ärendet var uppe i Förvaltningsrätten. Nu får jag boendestöd en timma i veckan. Det räcker inte!

Att vara tjock och fet är för många en sexuell fetish. På dessa nätdejtingsajter får man ofta skamliga förslag. De vill komma hem till en och ha sex. Ibland har jag haft det. Men det ger inget. Jag skulle vilja att någon lärde känna mig från djupet. Nu pratar jag med en kille i telefon. Konversationen är inte av sexuell karaktär och det är ju skönt. Har talat om för honom vad jag väger men jag är rädd att han kommer döma mig om vi träffas och tycka att jag är för stor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.