lördag 14 december 2019

Gud, Lukt och Henne

Grannarna har klagat igen på att det luktar från mig, Jag har städat ordentligt nu så det ska inte lukta. Pappa tyckte inte att det luktade när han kom till mig i varje fall. Tänk om jag blir vräkt och får sitta på Götgatan  med en pappkopp. Jag tvättar tygen med ättika och stänker lavendeldroppar. Jag duschar också varje dag.

Jag har beställt en vårdsäng och en specialmadrass så det lätt går att tvätta.

Har ibland lite självmordstankar. Men jag tror inte egentligen att jag vill dö. Jag fick blodtrycksfall tror jag och då snurrade hela rummet och jag fick lite lätt dödsångest. Jag tror inte att något skulle lösas om jag tog livet av mig. Gud skulle döma mig. Herren är den enda som får döma mig. Jag läser ibland ur Bibeln. Det står sällan om helvetet men jag är ändå rädd att jag ska hamna där. Därför överlåter jag mitt liv i Jesu händer.

Jag har börjat kolla på ASMR videos. Det funkar faktiskt på mig. Men det måste vara nån tjej som gör ljuden kille videos går bort. Jag kollade på en video som var en trösta när man är ledsen video. Då kändes allt mycket bättre när jag hade kollat på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.