onsdag 18 december 2019

Trasigt

Teven funkar inte och inte heller bredbandet. Fiberkablarna i tjänstefördelaren i hallen är trasiga. Det  var en tekniker från Bredbandsgruppen här. Han konstaterade felet. Jag har på telefonens internet på datorn. Hoppas dom kan fixa det snart. Jag lyssnar just nu på en ljudbok. Kokain- drogen som fick medelklassen att börja knarka och länder att falla samman. Jag har aldrig knarkat men jag tycker att det är ett intressant ämne. Kokain är ju så dyrt i Sverige och försäljningen omsätter flera miljoner. Det är många som lyckas punda ner sig och många som tar profit. Jag har lite problem med synen också. Så jag föredrar just nu att lyssna på böcker istället för att läsa. Det är en bra berättarröst. Jag har hit tills lyssnat på 11 timmar och har 11 timmar kvar.

Jag försökte och handla mat på nätet via mathem men varorna registrerades inte i varukorgen. Jag tror iofs att det är bra att jag kommer ut i riktiga mataffären så att jag inte isolerar mig. Men problemet är bara att jag måste passera godishyllan för att komma till kassan och då är det lätt hänt att jag stoppar på mig sötsaker.

Jag mår ganska dåligt i överlag, Men jag tänker ändå inte så otroligt negativt som man kanske kan tro. Jag tror att det är sjukdomen som gör att jag mår dåligt. Jag är inte en negativ person i grunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.