söndag 2 augusti 2015

Paus

Så blev det en liten hatfestival här på bloggen. Jag fattar i ärlighetens namn inte hur någon kan bli provocerad när jag skriver om högst vardagliga saker. Jag kommer ta en paus på obestämd framtid. Då ska jag göra något helt annat. Vi ses! 

13 kommentarer:

  1. Du är äcklig, tjock och ful. Gå och dö

    SvaraRadera
  2. Fy fasiken så äcklig du ser ut.. Men jäklar va skönt och slippa ditt skrivande! Är bara skönt att slippa dig, slippa se ditt äckliga ansikte på denna äckliga blogg!

    SvaraRadera
  3. Edgar: det är ju inte så direkt att någon tvingar dig att läsa.

    SvaraRadera
  4. Håll käften annars trycker jag upp staven i röven på dig!! din fula feta äckliga jävla kossa

    SvaraRadera
  5. Håll käften din patetiska kossa!!!!!!

    SvaraRadera
  6. Nu ska en ju inte mata fega trolls om gömmer sig bakom skärmar och antagligen skulle skita på sig om någon fick reda på hur vidrigt de beter sig mot människor på nätet MEN: hot om sexuellt våld, mord, fysisk misshandel, stalking, tortyr och kränkningar är olagliga. Era/dina trakasserier och hot är totalt oacceptabla, moraliskt och lagligt, även om det bara är tomma hot. Skaffa dig ett liv istället för att förgifta någon annans med dina människofientliga kränkningar. Och sluta med det jävla översexualiserade våldtäktshoten, de är så över gränsen för allt som är rimligt och sunt. Ta en titt i spegeln och fråga dig själv vad det här beteendet säger om dig? Tror du att någon vill ha någonting överhuvudtaget att göra med en individ som dig?

    Egoisten är du, du tar över ett kommentarsfält, får Bea att vilja sluta blogga, hotar henne extremt utstuderat och grovt sexuellt våld men det är hon som är patetisk och ego?

    Jag tycker synd om dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra skrivet! Jag tror jag ger trollet bekräftelse genom att publicera kommentarerna. Jag har iallafall polisanmält och polisen har läst hatkommentarerna.

      Radera
  7. Kvinnor ska hålla käften så håll käften din lilla slyna

    SvaraRadera
  8. Så bra skrivet av furiosa. Denhär "Edgar" verkar tyvärr lida av sexualneuros och grav misogyni som hen tar ut på Bea. Verkligen vidrigt och patetiskt beteende. Se dig i spegeln! Vad gör du av din lilla tid på jorden? Du gör världen ännu lite sämre.
    Till Bea : jag lider med dig. Men ta det inte personligt. Trollet har grava problem med sig själv och det har inget med dig att göra och säger ingenting om dig. Tycker det är extra synd att du ska bli drabbad eftersom du redan har det kämpigt. Förstår att du tar en blogg-paus.
    Men hoppas inte detta knäcker dig. Många stödkramar/Stina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä det här är mitt minsta problem just nu. Tack för att du bryr dig. Det ska nog mycket till för att jag ska knäckas. Många kramar!

      Radera
  9. Stackars kossa Beatrice, dom lixom ramlar ner och inte kommer upp :(

    SvaraRadera
  10. medan jag som fortfarande har en fördel att utnyttja tänker jag göra det nu genom att säga: Håll käft med dig. ... Du är en osexig KOSSA

    SvaraRadera
  11. Fega idioter som hate:ar, slår vad om att de ha ena riktiga s***liv!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.