lördag 15 augusti 2015

Mår inte så bra

Jag mår inte så bra är ledsen. Jag var en kort stund på två årskalaset för den lille pojken. Sen gick jag över Skanstullsbron och tog tunnelbanan hem. Jag vet inte om jag har blivit sjuk igen. Jag ska försöka vila och sova och ta det lugnt. Återkommer imorgon.

3 kommentarer:

  1. Ta hand om dig Bea, och be om hjälp av vården hellre förr än senare. Kram.

    SvaraRadera
  2. Hej Bea! Förstår att du är orolig men eftersom du har insikt om att du mår dåligt så löper du nog mindre risk att bli sjuk. Men det är en bra idé att vila! Kan det vara så att du mår dåligt pga av allt trollande här och på ask? Inte konstigt m du blir ledsen och påverkad av det! Du kanske skulle skydda dig själv och inte besvara dedär idioterna/ta en paus från ask. Kram

    SvaraRadera
  3. Gumman, jag tror inte du håller på att bli sjuk, det verkade inte alls så när vi sågs förra veckan. Så klart att du blir låg när du har en massa elaka ungar som säger elaka saker - det är helt normalt att bli det! Men deras sommarlov är snart slut och de får annat att tänka på. Jag har sett att du varit på Ask en del och det verkar verkligen inte vara en bra miljö för någon - bara en massa sexfixerade snubbar och taskiga ungar. Du är bättre än det där. Sätt dig och skriv på din bok istället, eller på filmmanuset, eller gå ut och fota! Eller se några bra filmer - du har inte uppdaterat din filmblogg på länge. Lyssna på bra musik. Stäng ute alla hjärtlösa från ditt liv, de har inget där att göra. Du är en begåvad, kreativ och bra människa, lyssna inte på de som inte ser det. Kram. Sara.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.