torsdag 14 juni 2012

Bra

Min kontakt på affektivt centrum är fantastisk! Hon sa att jag hade gjort framsteg att gå från passiv till aktiv! Vi pratade om mina problem. Jag kände att jag fick lite skjuts! Jag tog upp det här med att apotekarna behandlar mig konstigt och hon sa att det kan bero på att det står typ restriktion eller nåt! Jag ska ta upp det när jag går dit!

1 kommentar:

  1. Jag får ju bara hämta ut min sömnmedicin med 4 veckors mellanrum, så där är det en sorts restriktion men de ska ju inte titta snett på en när man hämtar de mediciner man behöver och har rätt till. Jävla dumheter, de ska inte sitta och lägga värde i vad läkarna skrivit ut så länge det inte är abnorma mängder farliga läkemedel.
    Vad glad jag blir att du mår bättre av att jag läser och peppar, för mig är det självklart att skriva en kommentar när jag läser en blogg som berör mig. *kram* Själv mår jag ganska kasst inuti just nu, jag har det där jävla dopet jag måste gå på på söndag. Skit att jag ska vara så socialt handikappad, jag ser inte ut att vara det så ingen tror mig. :-/

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.