tisdag 12 november 2013

Små grytor

Lagade Boeuf Bourguignon! Det är en ganska så avancerad maträtt att laga och framförallt tar det lång tid. Först ska man ha svålfett och låta det smälta i grytan men jag hade inte det så jag skar istret från sidfläsket och så blev det lite fett. Jag tycker att man kan göra fet mat men äta mindre portioner. Sen ska köttet det är högrev man ska ha, det ska ligga och puttra i grytan med vinet och kryddor, vitlök etc. Efter en timme stängde jag av plattan så gjorde jag potatismos. Jag åt mycket mindre än jag brukar för det var så gott så det räckte med lite . Grytan jag gjorde är för 8 personer. Så jag ska ge en burk till pappa. Jag ska hem till honom imorgon och hämta lite prylar.

Var illamående igår och mådde piss. Hade så ont i huvudet att det kändes som det skulle sprängas. Jag tog två Alvedon och det blev lite bättre. Jag tror det beror på att jag har aktiverat mig vilket är bra men jag tror inte kroppen hänger med. Nästa termin om mina planer går i lås ska jag läsa distanskurs i starta eget. Kollade upp ett namn jag kommit på för min firma på bolagsverket. Det var inte taget.Men jag håller det hemligt tillsvidare. Jag vill sälja snygga kläder i olika stilar för tjejer som drar större storlekar. På nätet! Jag har kollat upp konkurrenter i Sverige och det är mest tantkläder som jag kallar det. Det fanns en som sålde jättesnygga kläder tror det var import från USA. Men jag ar inte sett eller hört något om det företaget på senare tid.

Annars tycker jag att det är trevligt att pyssla hemma. Vattna blommorna. Sjunga med i Space Oddity medan man speglar sig. Laga mat och frysa in. Jag känner mig inte alls instängd för att det är så litet.

3 kommentarer:

  1. Oj, det var avancerat. Vad duktig du är! :-)

    SvaraRadera
  2. Hurra! Det verkar supermysigt i din lya. Jag längtar tills jag får komma och hälsa på. Puss från din gamle vän J

    SvaraRadera
  3. Hurra! Det verkar supermysigt i din lya. Jag längtar tills jag får komma och hälsa på. Puss från din gamle vän J

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.